گوشواره گیلاس

دانلود پرسشنامه , پرسشنامه های روانشناسی , پرسشنامه مدیریت , سایت پرسشنامه, پرسشنامه های استاندارد

گوشواره گیلاس

دانلود پرسشنامه , پرسشنامه های روانشناسی , پرسشنامه مدیریت , سایت پرسشنامه, پرسشنامه های استاندارد

دانلود مقاله رژیم غذایی در نوجوانان 44 ص

دانلود مقاله رژیم غذایی در نوجوانان 44 ص

دانلود-مقاله-رژیم-غذایی-در-نوجوانان-44-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 44 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏)1‏(
‏رژیم غذایی ‏در نوجوانان
‏دوره نوجوانی دوره انتقال از ‏کودکی به جوانی است که با جهش رشد جسمی‏ و‏ بلوغ توام است. بنابراین تغذیه این دوران ‏از نظر رشد اهمیت زیادی دارد. از آنجایی که یکی از مشکلات عمده تغذیه‌ای‏ ‏ در این ‏دوران وجود باورهای غلط غذایی است، لذا اصلاح باورهای غذایی آنها از طریق ‏رسانه‌های گروهی از اهمیت بسزایی برخوردار است. برای دستیابی به جامعه‌ای سالم و ‏خلاق و پویا باید آموزش تغذیه‌ای در همه ابعاد آن صورت گیرد. در موارد فردی باید از ‏طریق مشاوره با متخصصان تغذیه، رژیم‌های غذایی اصلاح شوند و در موارد گروهی توصیه ‏می‌شود که نوجوانان برای پیشگیری از سوء ‏تغذیه از راهنمای غذایی ذیل که تمامی ‏گروه‌های غذایی را دارد، در برنامه غذایی روزانه خود استفاده نمایند
‏ ‏1 ـ گروه نان و غلات:‏ روزانه 11ـ9 واحد
‏یک واحد نان برابر است با 1 برش نان بربری یا سنگک به اندازه یک کف دست‏
‏برابر است با 4 برش نان لواش به اندازه یک کف دست
‏یک واحد از برنج و ماکارونی پخته شده برابر است با نصف لیوان
‏2 ـ گروه شیر و لبنیات:‏ روزانه 3 واحد یا بیشتر .
‏یک واحد از شیر و ماست برابر است با یک لیوان / یک واحد از پنیر برابر است با‏ ‏ 45ـ30 گرم /‏ ‏ یک واحد از کشک برابر است با یک چهارم لیوان /‏ ‏ یک واحد از دوغ برابر است با 2 لیوان
‏3 ـ گروه میوه ها:‏ روزانه 3 تا 4 واحد
‏)3‏(
‏1 واحد میوه برابر است با‏ ‏ 1 عدد میوه متوسط /‏ ‏ برابر است با یک‌دوم تا سه‌چهارم لیوان آب میوه‏ ‏ /‏ ‏ برابر است با یک‌چهارم لیوان میوه خشک ‏ ‏
‏4 ـ گروه سبزی‌ها:‏ روزانه 4 تا 5 واحد
‏یک واحد سبزی برابر است با‏ ‏ 1 لیوان سبزی خام /‏ ‏ برابر است با نصف لیوان سبزی پخته / برابر است با یک عدد سیب‌زمینی متوسط
‏5 ـ گروه گوشت و‏ ‏جانشین‌های آن:‏ روزانه 2 تا 3 واحد ‏ 
‏یک واحد گوشت برابر است با‏ ‏ 2 تا 3 تکه خورشتی (90ـ60 گرم) گوشت قرمز، ماکیان و ماهی پخته شده /‏ ‏ 30 گرم گوشت برابر است با یک عدد تخم مرغ یا نصف لیوان حبوبات پخته یا 2 قاشق غذاخوری از مغزهای پسته و فندق و گردو‏ ‏ و ...‏ 
‏مشکلات ناشی از تغذیه ناسالم‏
‏1 ـ کم‌وزنی و لاغری‏ که بیش‌تر ناشی از تصور غلط نوجوانان از تناسب اندام است و به دنبال آن بعضی اقدام به رژیم سخت و خودسرانه می‌کنند که سلامت آینده آنان را به خطر می‌اندازد. بویژه در دختران که دوران مهم بارداری و شیردهی را به دنبال دارند، این مسئله ممکن است باعث قاعدگی نامنظم و یا عدم قاعدگی آنها شود. همچنین در تولید مثل و باروری آنها تداخل کند.
‏2 ـ اضافه وزن و چاقی‏ که اغلب در اثر کمی‌تحرک و فعالیت بدنی، استفاده مداوم از تلویزیون و رایانه و نیز رژیم‌های غلط غذایی و مصرف زیاد تنقلات، نوشابه‌ها و غیره است.
‏3 ـ کم‌خونی‏(لینک به کم‌خونی) ناشی از فقرآهن که یکی از مشکلات شایع تغذیه‌ای به ویژه در دختران در این سنین است که بر رشد جسمی‌، ذهنی و سیستم ایمنی آنها اثر سوء ‌دارد. کم‌خونی در این دوران در اثر افزایش نیاز (به دلیل رشد)، استفاده از رژیم‌های غذایی فقر غذایی، آلودگی‌های انگلی و آلودگی‌های محیطی (مانند ذرات ریز سرب معلق در هوا) به وجود می‌آید.

 

دانلود فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.