گوشواره گیلاس

دانلود پرسشنامه , پرسشنامه های روانشناسی , پرسشنامه مدیریت , سایت پرسشنامه, پرسشنامه های استاندارد

گوشواره گیلاس

دانلود پرسشنامه , پرسشنامه های روانشناسی , پرسشنامه مدیریت , سایت پرسشنامه, پرسشنامه های استاندارد

دانلود مقاله زعفران 14 ص

دانلود مقاله زعفران 14 ص

دانلود-مقاله-زعفران-14-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 24 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏1
‏مقدمه:
‏زعفران از جمله محصولاتی است که کاشت آن از گذشته دور در مناطق جنوبی خراسان معمول بوده است و در بین گیاهان ایران مناسب ترین زراعت کشت متراکم ( Antensive)‏ برای نقاط محروم ودور افتاده کشور است چرا که اغلب مناطق زعفران کاری کشور در فاصله دوری از مرکز واقع شده و فاقد استعداد های صنعتی و امکانات تولیدی دیگر می باشند و چون در محدودیت شدید و ادواری آب کشاورزی نیز به سر می برد‏.
‏در سال 79-78 نیز سطح کشت زعفران 41325 هکتار گزارش شده که با توجه به معضل خشکسالی 5/125تن محصول تولید شده است که از این مقدار تولید حدود 110تن آن به ارزش تقریبی 40میلیون دلار به خارج از کشور صادر شده است‏.
‏به رغم سهم ایران در تولید و صادرات زعفران‏،‏ کشور ما نقشی در تجارت بین المللی آن ندارد و حاکمیت بازار زعفران دنیا فعلا در دست اسپانیا است و این کشور تا این اواخر محصول ایران را به نازل ترین قیمت خریده و آن را در بسته بندی های خود به نام اسپانیا به بازارهای جهانی عرضه نموده است‏.
‏2
‏1- ‏دانستنی های عمومی
‏1- 1 تاریخچه کشت و گسترش زعفران در ایران
‏زعفران از گیاهان بومی فلات ایران است کشت این گیاه از گذشته بسیار دور‏،‏ در بسیاری از مناطق مرکزی ایران متداول بوده است در زمان فتح ایران توسط اعراب ایرانی ها به زعفران ”لارکیماس ” می گفتند سپس با گسترش فرهنگ عربی در گویش فارسی‏،‏ این واژه به ” الزعفران ” و پس از آن به زعفران تغییر نام داد کشت زعفران توسط اعراب در قرن دهم میلادی در اسپانیا رواج یافت و در پی آن در قرن هجدهم میلادی کشت آن در انگلستان در ناحیه ای به نام Walden ‏ گسترده شد که امروزه این محل به نام Saffron Walden‏ معروف است کشت زعفران در حال حاضر در ایران در مناطق خراسان جنوبی‏،‏ کرمان‏،‏ استان مرکزی‏،‏ یزد و به ویژه اصطهبانات فارس منحصر گردیده است‏.‏
‏1-2 مشخصات گیاهان و پراکنش آن :
‏زعفران Saffron ‏ گیاهی است از تیره زنبقیان Iridaceae‏ از جنس کروکس Crocus‏ که پراکندگی آن از پرتقال و مراکش در غرب اسپانیا گرفته تا قرقیزستان و ایالت سین کیانگ چین ادامه می یابد‏.
‏کروکس ها گیاهانی هستند دائمی‏،‏ علفی‏،‏ زینتی‏،‏ کوتاه که در اوایل پائیز یا در اوایل بهار گل می‏‌‏دهند‏.
‏کروکس : دارای ساقه زیر زمینی مدور‏،‏ سخت‏،‏ گوشتدار و تو پر بوده که پوسته فیبری قهوه ای رنگی آن را احاطه نموده است‏.‏ ساقه زیر زمینی زعفران را در اصطلاح کشاورزان پیاز و در گیاه شناسی به آن بنه یا کرم Corm‏ می گویند‏.‏ پوشش فیبری روی بنه ها یا کرم ها بر اساس نوع بافت در کروکس ها مختلف و متفاوت است که این خود موجب ت‏شخیص کروکس ها از یکدیگر می گردد‏.
‏انواع پوشش ها در زعفران ها به شرح زیرند :
‏مشبک Reticulated Fibres‏
‏حلقوی Annulated Fibres‏

 

دانلود فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.