گوشواره گیلاس

دانلود پرسشنامه , پرسشنامه های روانشناسی , پرسشنامه مدیریت , سایت پرسشنامه, پرسشنامه های استاندارد

گوشواره گیلاس

دانلود پرسشنامه , پرسشنامه های روانشناسی , پرسشنامه مدیریت , سایت پرسشنامه, پرسشنامه های استاندارد

دانلود مقاله سوسیس و کالباس 65 ص

دانلود مقاله سوسیس و کالباس 65 ص

دانلود-مقاله-سوسیس-و-کالباس-65-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 62 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

2
‏به نام خدا
‏مقدمه
‏نیاز انسان به غذا یکی از احتیاجات ذاتی یا فیزیولوژیک است که عامل بقای زندگی و طول عمر می‏‌‏باشد. احتیاج به غذا دائمی است و ارگانیسم را مجبور می‏‌‏کند تا برای بدست آوردن غذا و رفع گرسنگی کوشش کند. به طور کلی غذا به مادة جامد یا مایعی گفته می‏‌‏شود که بعد از خوردن و هضم شدن تولید حرارت و انرژی کرده و موجب ترمیم بافت‏‌‏ها و رشد و نحوه تنظیم اعمال حیاتی انسان می‏‌‏گردد.
‏تا اوایل قرن نوزدهم مفهوم غذا خوردن فقط پرکردن شکم بود و احساس گرسنگی بشر را وادار می‏‌‏کرد تا آنچه را در دسترس خود می‏‌‏دید بدون توجه به کیفیت و کمیت آن مصرف کند اما شهرنشینی و تشکیل اجتماعات باعث ایجاد تغییرات زیادی در طرز تغذیة بشر شده است. اولین اجتماعات و تشکل جمعیت‏‌‏ها در بین النهرین، آسیای باختری، مصر و یونان به وجود آمدند. وجود شهرنشینی در اوایل اگر چه فقط ارزش غذایی مواد و محصولات مصرفی توجه داشت اما رفته رفته و با وجود انقلاب صنعتی و گسترش کارخانه‏‌‏ها و هجوم مهاجران به شهرها به امید کسب درآمد بیشتر، باعث تغییر فلسفة غذا و خوردن آن شد. اگر چه هنوز مردم به دنبال غذاهایی بودند که از نظر ارزش غذایی برای آنها قابل قبول باشد اما هزینه‏‌‏های بالای زندگی و لزوم اشتغال زنان در خارج از خانه، باعث حذف نقش مولد همسر در تولید غذاهای مورد نیاز خانه بود. در اینجا وجود غذاهایی که هم ارزش غذایی خوبی داشته باشد و هم سریعاً آماده و مهیا گردد بیش از پیش ضروری بود. در اینجا بود که غذاهای آماده و نیمه آماده ظهور کردند. از انواع غذاهای آماده می
2
‏‌‏توان به فرآورده‏‌‏های گوشتی نظیر انواع سوسیس و کالباس اشاره کرد. امروزه با گسترش بیش از پیش شهرنشینی و عدم وجود زمان کافی برای حضور در منزل، سوسیس و کالباس منابع غذایی لذیذی به شمار می‏‌‏روند که ضمن اینکه هر انسانی از گرسنگی نجات می‏‌‏دهد، باعث رشد جسمی و مغزی نیز می‏‌‏گردد چرا که مقدار پروتئین‏‌‏ها و اسیدهای آمینة ضروری و مناسب در آنها به اندازه‏‌‏ی کافی بالا می‏‌‏باشد و می‏‌‏تواند منبع غذایی خوبی در رژیم غذایی یک فرد باشد.
‏در حال حاضر سرانه مصرف سوسیس و کالباس در اروپا 60 کیلوگرم، در ترکیه 15 کیلوگرم و در ایران با توجه به برداشت‏‌‏های منفی موجود در حدود 5/1 کیلوگرم می‏‌‏باشد. آمارهای فوق نشان از فاصلة بین ما و کشورهای پیشرفته از نظر مصرف فرآورده‏‌‏های فوق می‏‌‏باشد.
‏در حال حاضر با توجه به وجود موانع بسیاردر راه تولید کالباس و سوسیس ‏از گوشت که در ‏فصل‏‌‏های بعدی به آن اشاره خواهد شد تولید سوسیس و کالباس از ماهی می‏‌‏تواند جوابگوی نیازهای مصرفی در کشور باشد.

 

دانلود فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.