لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 28 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
1
سیکل قدرت راکتور جوشان
مقدمه
از آنجا که در راکتورهای آب جوشان خنک کننده اجازه دارد تا به طور مستقیم درون قلب بجوشد ، فشارکاری نباید چنان زیاد باشد تا از تولید حباب درون خنک کننده جلوگیری کند ، بنابراین از آنجا که راکتورهای آب تحت فشار در فشار حدود 2200 psia کار می کند ، رآکتورهای آب جوشان نصف ( یا کمتر ) از این فشار کار می کنند . بنابراین دمای بخار تولیدی نیز کمتر می باشد ، دمای خنک کننده کمتر درون قلب باعث کاهش دما در غلاف و سوخت می شود.
از آنجا که جوشش درون قلب اتفاق می افتد ، تنها چگالی توان کمی امکان پذیر است . بخار تولیدی درون قلب قبل از ورود به توربین بشدت مرطوب است و باید یا سوپر هیت شود و یا رطوبت آن گرفته شود.بخار درآخرین تیغه های توربین بشدت مرطوب است و اثرات زیانباری روی تیغه های توربین دارد . بازده گرمایی رآکتورهای آب جوشان حدود 30 تا 32 درصدمی باشد . بدلیل استفاده از بخار اشباع نسبتاَ کم فشار: این مورد با بازده 40 درصدی برای یک پلانت مدرن با سوخت فسیی با بخار سوپرهیت پر فشار مقایسه می شود .
2
یک بحث مهم در کوپل شدن راکتور با سیکل قدرت، خواص Lood – folowing رآکتور می باشد . یک رآکتور آب جوشان می تواند در مکانهای مختلف میله کنترل به حالت بحرانی برسد. بالا کشیدن یک میله کنترل رآکتیویته و توان قلب را افزایش می دهد . این کار باعث می شود جوشش افزایش یابد و میزان ویدها نیزافزایش یابد تا به یک نقطه می رسیم که آنجا بر اثر افزایش وید یک تغییر منفی در رآکتیویته صورت می گیرد. بنابراین به یک نقطه تعادل جدید می رسیم .
در رآکتورهای آب جوشان Lood – folowing به چهار روش انجام می شود .
a ) کنترل بوسیله bypass
b ) کنترل بوسیله subcooling
c ) کنترل recirculation
d ) کنترل بوسیله ضریب وید مثبت
در ادامه هر یک از آنها را توضیح خواهیم داد .