گوشواره گیلاس

دانلود پرسشنامه , پرسشنامه های روانشناسی , پرسشنامه مدیریت , سایت پرسشنامه, پرسشنامه های استاندارد

گوشواره گیلاس

دانلود پرسشنامه , پرسشنامه های روانشناسی , پرسشنامه مدیریت , سایت پرسشنامه, پرسشنامه های استاندارد

دانلود مقاله شبکه اینترنت و تکنولوژی های وابسته 22 ص

دانلود مقاله شبکه اینترنت و تکنولوژی های وابسته 22 ص

دانلود-مقاله-شبکه-اینترنت-و-تکنولوژی-های-وابسته-22-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 22 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏شبکه اینترنت و تکنولوژی های وابسته
‏مقدمه:
‏طبق تعریف Internet‏ به معنی شبکه‌ای از شبکه‌ها است. به این معنی که در شبکه اینترنت بسیاری از شبکه‌هایی که از پیش وجود داشتند و یا شبکه‌های جدید به یکدیگر متصل شده‌اند بطوریکه کاربر می‌تواند در داخل این شبکه‌ها بصورت‏ Transparent‏ (یعنی بدون آگاهی از ساختار شبکه‌ها) جستجو کرده و سرویس‌های لازم را دریافت نماید.
‏هسته اولیه اینترنت از طریق شبکه ARPANET‏ ایالات متحده بوجود آمد که در ابتدا صرفاً جهت انجام محاسبات از راه دور(Remote Computing‏) بکار می‌رفت. در اوایل دهه 80 میلادی نسخه جدید و بهبودیافته آن تحت عنوان NSF NET‏ جهت کاربردهای دانشگاهی ارائه شد که امکان جستجو و یافتن منابع اطلاعاتی را برای محققان فراهم می‌کرد. مدل فعلی بکار رفته در اینترنت نسخه بهبود یافته NSF NET‏ است که در آن ساختار سلسله مراتبی (Hirarchical‏) استفاده شده است. در این ساختار شبکه به سه بخش محلی، منطقه‌ای و back bone‏ تقسیم می‌شود. به این صورت‌که شبکه‌های محلی به شبکه‌های منطقه‌ای (فراهم‌آورنده‌های منطقه‌ای یا ملی سرویس (service provider‏) ) متصل شده و شبکه‌های منطقه‌ای به شبکه‌های منطقه‌ای دیگر و یا back bone‏ (فراهم‌ آورنده‌های جهانی سرویس) متصل شده‌اند. بنابراین جهت اتصال بین شبکه‌های منطقه‌ای لزوماً نیازی به استفاده از back bone‏ نیست و آنها می‌توانند مستقیماً به یکدیگر متصل شوند، این ساختار تحت‌عنوان mesh‏ توزیع شده (Distributed mesh‏) شناخته می‌شود. شکل 1 ساختارهای مختلف شبکه را نشان می‌دهد. شبکه می‌تواند بصورت متمرکز، غیرمتمرکز و یا mesh‏ توزیع شده باشد که مورد اخیر در اینترنت استفاده شده است.
‏شکل 1 ساختارهای مختلف شبکه الف) متمرکز ب) غیرمتمرکز پ) mesh‏ توزیع شده
نحوه گردش داده‌ها در شبکه اینترنت:
‏اطلاعات در ساختار mesh‏ توزیع شده بیان شده در بالا، بصورت بسته‌های داده در داخل شبکه به سمت مقصد رهسپار می‌شوند و در این میان مسیرهای مختلفی را طی می‌نمایند که این مسیرها می‌توانند در شبکه‌های گوناگونی باشند. شبکه‌ها توسط ابزارهایی تحت عنوان Router‏ یا مسیردهنده به یکدیگر متصل می‌شوند که مسئولیت مسیریابی بسته‌‌های داده و انتقال آنها به مقصد را بر عهده دارند. طبعاً به‌دلیل وجود ساختار mesh‏ توزیع شده مسیرهای متفاوتی تا مقصد وجود دارند که در صورت خرابی در یک مسیر می‌توان از دیگری استفاده کرد. این شبکه نامتقارن توسط تعداد زیادی serviceprovider‏ مستقل و خاص مانند MCI world com‏ ، sprint‏ و ‏…‏ مدیریت می‌شود. همانطورکه اشاره شد ساختار شبکه اینترنت بصورت لایه‌ای است. در لایه (سطح) بالاتر
NSP‏ های (network service provider‏) جهانی قرار دارند که پهنای باند لازم و سرویس‌های مورد نیازNSP‏های ملی را فراهم می‌نمایند. NSP‏ های ملی پهنای باند لازم و سرویس‌های مورد نیاز ISP‏ ها (Internet service provider‏) را فراهم می‌نمایند. این ISP‏ ها هستند که سریس نهایی را به مشترکین و کاربران ارائه می‌دهند. از اتصال NSP‏ ها شبکه جهانی اینترنت ایجاد می‌شود که این اتصال بصورت mesh‏ توزیع شده است. اتصال NSP‏ ها به ISP‏ ها و نیز مشترکین به ISP‏ ها بصورت متمرکز (star‏) است. شکل 2 سلسله مراتب موجود در شبکه اینترنت را نشان می‌دهد.
‏شکل 2 ـ ساختار سلسله مراتبی شبکه اینترنت
‏همانطورکه در شکل 2 مشاهده می‌شود، کاربران به ISP‏ های نهایی متصل می‌شوند. این کاربران می‌توانند از طریق شبکه به mail server‏ یا هر ارائه‌دهنده سرویس (که تحت عنوان ASP‏ (Application service provider‏) شناخته می‌شوند) متصل شده و سرویس مربوطه را دریافت نمایند. در واقع شبکه اینترنت بصورت تعداد زیادی mesh‏ توزیع شده است که توسط Router‏ ها به یکدیگر متصل می‌شوند. این زیرشبکه‌ها می‌توانند خود از طریق چندین مسیر به شبکه‌های دیگر متصل شوند. گسترش اینترنت به معنی گسترش تعداد این زیرشبکه‌ها و اتصال آنها به یکدیگر است که در نتیجه تعداد ASP‏ها و کاربران نهایی افزایش می‌یابند.در این میان آنچه از اهمیت خاصی برخوردار است، نحوه آدرس‌دهی NSF‏ ها،ISP‏ ها و کاربران نهایی در داخل این شبکه است. مسلماً در هر شبکه‌ای برای دسترسی به یک node‏ (گره) نیاز به داشتن آدرس‌ آن گره است. مثلاً در شبکه تلفن، شماره تلفن در حقیقت همان آدرس node‏ بوده که بصورت منحصر بفرد تخصیص داده می‌شود و بنابراین می‌توان با اعلام شماره (آدرس) مقصد بصورت منحصر بفردی به آن متصل شد.شبکه اینترنت را می‌توان بصورت یک شبکه TCP/ IP‏ بزرگ در نظر گرفت که طبعاً آدرس‌دهی آن از طریق آدرسIP‏ صورت می‌گیرد. آدرسIP‏ یک عدد 4 بایتی است که معمولاً بصورت عدد صحیح در چهاربخش بیان می‌گردد مثلاً 256.19.2.1 نحوه تخصیص آدرس‌های IP‏ مکانیزم استاندارد خاص خود را دارد. شاید خوانندگان با اصطلاحات IP valid ‏، IP invalid‏ برخورد کرده باشند که بیانگر منحصر بفرد (Global‏) بودن یا نبودن آدرسIP‏ است. IP‏ valid‏ در واقع بیانگر آدرس جهانی است که همچون شماره تلفن‌ از هرکجای شبکه بصورت منحصربفرد قابل دسترس است. IP invalid‏ بیانگر آدرسی است که در یک حوزه خاص از این شبکه شناخته شده است و جهانی نمی‌باشد. معادل این آدرس در شبکه تلفن، شماره تلفن‌های داخلی در حوزه یک PBX (privatebranchexchange‏) است. ساختار این دو آدرس هیچ تفاوتی با هم ندارند و صرفاًvalid‏ یا invalid‏ بودن آن در تعاریفRouter‏ های بین شبکه‌ای تعریف می‌شود. نقش Router‏ ها از این حیث همانند دستگاه PBX

 

دانلود فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.