لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..Doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 26 صفحه
قسمتی از متن word (..Doc) :
مقدمه
آبغوره وتاثیر آن بر روی فشار خون:
یکی از انواع افزودنی های غذایی که مصرف آن از دیر باز در کشور ما مرسوم بوده است، آبغوره می باشد.اصطلاح غوره در ادبیات معنایی « فرهنگ لغت » به هر نوع میوه نارس اطلاق می گردد . ولی منظور از غوره در این مبحث میوه نارس انگور می باشد که دارای رنگ سبز وطعم ترش است که عصاره آن به نام آبغوره مرسوم است.
و اما مطلبی که ما را بر آن داشت که در این زمینه به بحث و تحقیق و پژوهش اقدام نماییم، شناخت تاثیر آن بر روی ساختار زیستی انسان و اهمیت مصرف آن بود. از این رو در آن زمینه به جمع آوری اطلاعات اولیه مربوطه اقدام نموده و تحقیقات خود را در این مهم آغاز نمودیم .
با بدست آمدن اطلاعات اولیه در مورد این ماده و اینکه بر روی فشار خون مؤثر است با فرض درست بودن این مسئله در پی یافتن علت علمی این فرضیه اقدام نمودیم .
برای پی بردن به علت علمی این تاثیر لازم دانستیم که در هر دو مورد علت و معلول یعنی « آبغوره و تاثیر آن بر روی فشار خون » اطلاعات لازم را اخذ نماییم . بنابر این مسیر تحقیقات به دو شاخه زیر تقسیم گردید که هر شاخه نیز برای رسیدن به اهداف کلی
شاخه های متعدد دیگری را در پی داشت:
شناخت بیماری فشار خون «علتها و عوامل »
شاخه ها و زیر شاخه شناخت داروهای مؤثر بر فشار خون
شناخت کلی آبغوره
هر یک از این شاخه ها و زیر شاخه های مربوط به آن، اطلاعات پایه لازم برای نتیجه گیری کلی یعنی تعمیم این دو شاخه و زیر شاخه های آنها به یکدیگر و رسیدن به هدف اصلی را ارائه نموده است؛ و در پایان بوسیله نتیجه گیری کلی که از این تحقیقات بدست آمده است صحت یا عدم صحت این مقوله آشکار و دلایل صحت یا عدم صحت
اعلام گردیده است . امید اینکه این تحقیق مؤثر واقع گردد.
بخش اول
شناخت بیماری فشارخون
« علت ها وعوامل »
و
داروهای مؤثر برآن