گوشواره گیلاس

دانلود پرسشنامه , پرسشنامه های روانشناسی , پرسشنامه مدیریت , سایت پرسشنامه, پرسشنامه های استاندارد

گوشواره گیلاس

دانلود پرسشنامه , پرسشنامه های روانشناسی , پرسشنامه مدیریت , سایت پرسشنامه, پرسشنامه های استاندارد

دانلود مقاله کارآموزی آب معدنی سپیدان چشمه

دانلود مقاله کارآموزی آب معدنی سپیدان چشمه

دانلود-مقاله-کارآموزی-آب-معدنی-سپیدان-چشمهلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 53 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏1
‏فصل اول
‏کلیات
‏2
‏مقدمه
‏الف : تعاریف:
‏* محصول ( Product‏ ) : ماحصل فعالیتها و فرآیندها
‏* کنترل کردن : انجام کلیه اعمال لازم بمنظور اطمینان از تطابق با معیارهای تعیین شده در طرح HACCP‏ و تداوم این تطابق
‏* کنترل : وضعیتی که در آن روشهای صحیح بکار گرفته می شود و معیارها رعایت می گردد .
‏* اقدامات مربوط به کنترل ( Control Measures‏ ) : اقدامات و فعالیت هایی که به منظور پیشگیری ، حذف مخاطرات مربوط به ایمنی غذا و یا کاهش آنها به حد قابل قبول انجام می گیرد .
‏* اقدامات اصلاحی ( Corrective Actions‏ ) : اقداماتی است که وقتی نتایج پایش ، عدم کنترل بر CCP‏ را نشان دهد باید انجام گیرد ( اقداماتی که در هنگام بروز انحراف صورت می گیرد .)
‏* ‏حد بحرانی (Critical Limit‏ ) : معیاری که پذیرفتنی را از ناپذیرفتنی جدا می سازد .
‏* برنامه Hazard‏(HACCP Plan‏ ) : سندی که براساس اصول HACCP‏ ، بمنظور حصول اطمینان از کنترل خطراتی که در بخش مورد نظر از زنجیره غذایی از نظر ‏از نظر ایمنی محصولات غذایی اهمیت دارند تدوین می شود .
‏* مخاطره ‏( Hazard‏ ) : هر عامل یا ماده بیولوژیکی ، شیمیایی یا فیزیکی که توان بخطر انداختن سلامتی را دارد .

 

دانلود فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.