گوشواره گیلاس

دانلود پرسشنامه , پرسشنامه های روانشناسی , پرسشنامه مدیریت , سایت پرسشنامه, پرسشنامه های استاندارد

گوشواره گیلاس

دانلود پرسشنامه , پرسشنامه های روانشناسی , پرسشنامه مدیریت , سایت پرسشنامه, پرسشنامه های استاندارد

دانلود مقاله کشاورزی پایدار تولید با کیفیت نگاه به آینده 49 ص

دانلود مقاله کشاورزی پایدار تولید با کیفیت نگاه به آینده 49 ص

دانلود-مقاله-کشاورزی-پایدار-تولید-با-کیفیت-نگاه-به-آینده-49-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 49 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏کشاورزی ‏پایدار ‏تولید با کیفیت , نگاه به آینده
‏کشاورزی ‏پایدار ‏به معنای استفاده از علوم بیولوژی، بالاترین میزان و مناسب ترین روش تولید در ‏کشاورزی ‏است. در حالی که در ‏کشاورزی ‏تجاری برای نیل به اهداف تولید کوتاه مدت از نهاده های ‏کشاورزی ‏به طور بی رویه استفاده می شود. این نهاده ها شامل کود، سم، زمین، آب و... ‏است که استفاده های بی رویه از هر کدام ناهنجاری هایی را به دنبال دارد. ‏در حالی که وزارت جهاد ‏کشاورزی ‏عزم جدی برای تولید ارگانیک و کاربرد حداقل سم و کود شیمیایی را در محصولات ‏کشاورزی ‏دارد، اما آیا روند موجود در استفاده بیش از حد ظرفیت اراضی در کشت های ‏دوم و 4/7 میلیارد متر مکعب بیلان منفی از 44 میلیارد متر مکعب آب در بخش ‏زراعت و به عبارتی 19 درصد بیلان منفی حاکی از رویکرد بخش ‏کشاورزی ‏به توسعه ‏پایدار ‏است؟ به راستی وزارت جهاد ‏کشاورزی ‏می تواند در یک نقد درون سازمانی برآورد کند که مسیر گذر از ‏کشاورزی ‏تجاری به ‏کشاورزی ‏پایدار ‏تاکنون به چه میزان طی شده است؟
    ‏با افزایش روزافزون جمعیت و نیازهای فراوان آن از جمله غذا، ‏کشاورزی ‏به روش های ابتدایی و سنتی با بازدهی کم، دیگر جوابگوی این نیازها نیست. ‏در طی سال های گذشته با قطع درختان جنگلی و از بین بردن مراتع، سطح زیرکشت ‏افزایش یافت و با استفاده از تکنولوژی های صنعتی و روش های نوین ‏کشاورزی ‏تا حدودی توانسته بر این نیازها غلبه کند. به کارگیری روش های شیمیایی و مکانیکی هر چند توانست ‏کشاورزی ‏را رونق دهد، ولی جاذبه های منافع کوتاه مدت ‏کشاورزی ‏تجاری به سیستم حساس و آسیب پذیر خاک، این اجازه را نداد که بگوید: ‏چه مدت می ‏توان از این روش ‏کشاورزی ‏استفاده کرد.
    ‏در ‏کشاورزی ‏تجاری با استفاده بی رویه و نامتعادل از کودها و سموم که تخریب خاک و از ‏بین رفتن موجودات خاکزی را در پی داشت، توان تولید و حاصلخیزی خاک کاهش ‏یافت و نتیجه این روش ‏کشاورزی، پایین آمدن کیفیت محصولات بود.
    ‏در ‏اواخر دهه 60 میلادی با پیدا شدن سموم در زنجیره های غذایی و تجمع عناصر ‏در خاک و آب های زیرزمینی، به تبع آن بروز بیماری های مختلف در انسان، ‏آگاهی مردم از اثرات استفاده از این مواد شیمیایی در ‏کشاورزی ‏افزایش یافت. در دهه ی 70 میلادی قیمت نفت افزایش یافت و به دنبال آن بهای نهاده های اصلی
‏کشاورزی ‏زیاد شد. این امر بیشتر سبب شد که مردم به فکر فرو روند و احساس کنند که ‏منابع طبیعی زمین محدود و جایگزین کردن آنها کاری بس دشوار است.
    ‏در سال های اخیر برای نیل به حفظ حیات طبیعی، تنوع زیستی، پایداری منابع خاک و آب و حفظ محیط زیست، به ‏کشاورزی ‏از دیدگاه ‏پایدار ‏و ارگانیک نگاه شده است. ‏کشاورزی ‏پایدار ‏برای حصول تولید در دراز مدت و سازگار با محیط، بر نهاده های کم انرژی و ‏مقادیر کم مواد شیمیایی متکی است و در آن اثرات متقابل و فرایندهای ‏اکولوژیکی ضروری می باشد که نتیجه آن تولید محصول و غذای سالم تر برای ‏انسان است.
    ‏تفاوت ‏کشاورزی ‏پایدار ‏با ‏کشاورزی ‏تجاری که به صورت فشرده از نهاده های ‏کشاورزی ‏استفاده می کنند، در این است که در ‏کشاورزی ‏پایدار ‏بر ثبات عملکرد در طولانی مدت با حداقل تاثیر بر محیط تاکید می شود، در حالی که ‏کشاورزی ‏تجاری بر اهداف کوتاه مدت و حداکثر عملکرد متکی است. باید به این نکته توجه کرد که ‏کشاورزی ‏پایدار ‏به معنی بازگشت به گذشته نیست، چرا که با استفاده از علوم جدید بیولوژی به بالاترین میزان و مناسب ترین روش تولید در ‏کشاورزی ‏رسید. گر چه در بیشتر جوامع با قدرت و نفوذ سیاسی شرکت های تولیدکننده مواد شیمیایی و نفی اثرات ناهنجار استفاده از آنها در ‏کشاورزی، در توسعه ‏کشاورزی ‏پایدار ‏خللی ایجاد کرده است، ولی با پیگیری جوامع علمی و مردم در سیاست دولت ها ‏تغییر روشی مشاهده شده که کنترل و حذف مصرف برخی از این مواد شیمیایی را ‏در پی داشته است.
    ‏به علت ناهنجاری های به وجود آمده در سیستم ‏کشاورزی ‏تجاری و صنعتی، جنبش ‏کشاورزی ‏پایدار ‏مبتنی بر اکولوژی زنده خاک شکل گرفته است و حرکت های جهانی نشان می دهد که ‏این جنبش در حال گسترش می باشد و این تغییرات در کشورهای توسعه یافته ‏بیشتر مشاهده می گردد.
    ‏در ‏کشاورزی ‏پایدار ‏دو اصل کلیدی وجود دارد که در آن استفاده از مواد شیمیایی بخصوص آفت کش ها ‏و کودها باید به حداقل برسد و به مزرعه به صورت جامع نگریسته شود.
    ‏در حالت کلی یکی از منابع تولید محصولات ‏کشاورزی ‏خاک است و اکوسیستم خاک به طور طبیعی در جهت به حداقل رساندن حالت بی نظمی

 

دانلود فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.