گوشواره گیلاس

دانلود پرسشنامه , پرسشنامه های روانشناسی , پرسشنامه مدیریت , سایت پرسشنامه, پرسشنامه های استاندارد

گوشواره گیلاس

دانلود پرسشنامه , پرسشنامه های روانشناسی , پرسشنامه مدیریت , سایت پرسشنامه, پرسشنامه های استاندارد

دانلود مقاله ماهی تخمیری 33 ص

دانلود مقاله ماهی تخمیری 33 ص

دانلود-مقاله-ماهی-تخمیری-33-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 30 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏بنام خدا
‏دانشگاه ‏آزاد اسلامی، واحد ‏آیت آلله آملی
‏پروژه درس صنایع گوشت وشیلات
‏ماهی تخمیری
‏فهرست مطالب‏:
‏- ‏فصل اول: ‏فلور میکروبی یک نوع ماهی تخمیری ( Momoni‏ )
‏ ‏ ‏فلور میکروبی یک نوع ماهی تخمیری‏ (Som-fak‏)
‏- ‏فصل ‏د‏وم: ‏تخمیر ‏و فلورمیکروبی Plaa-som‏، یک ف‏رآورده ماهی تخمیری تایوانی تهیه‏ ‏شده با ‏مقادیر مختلف نمک
‏- ‏فصل ‏سوم‏: ‏شاخص ها‏ی‏ کنترل ا‏ی‏من‏ی‏ برا‏یPlaa-som ‏، یک محصول ماهی تخمیری تایلندی
‏- ‏فصل‏ چهارم‏: ‏نقش آمین های بیوژنیک در ایمنی غذا و سلامتی انسان
‏فهرست منابع و مراجع
‏فصل اول:
‏فلور میکروبی یک نوع ماهی تخمیری ( Momoni‏ )
‏ادویه های تخمیر شده به عنوان عوامل طعم دهنده در سوپ و سس ها در آفریقا مورد استفاده قرار می گیرند‏. ‏بر عکس ‏در کشورهای آسیـایی محصولات ماهی تخمیر شده معمولاً بخشی از رژیم غذایی سنتی مردم نیستند. در غنا یکی از محصولات ماهی تخمیر شده بنام momoni‏ عموماً به عنوان چاشنی برای تهیه سس ها مورد استفاده قرار می گیرد.
‏تخمیر میکروبی ماهی در تولید سس ها و خمیر های مختلف ماهی رخ می‏‏دهد. سس ها و خمیرهای ماهی غلظت بالایی از نمک دارند ( 15-25 درصد وزنی/ وزنی) و بنابراین ارزش غذایی آنها به خاطر اینکه نمی توانند درمقادیر زیاد مصرف شوند محدود است.
Terasi‏ ‏هم یک غذای تخمیری بومی است که در اندونزی از خمیر ماهی یا میگو با تخمیر طبیعی در حضور غلظت بالای نمک تهیه می شود. برای تهیه momoni‏انواع مختلفی از ماهیها به کار برده می شود. ماهیها تمیزشده و امحاء‏ ‏و احشاء آنها بیرون آورده شده و بوسیله آب به خوبی شسته می شوند سپس نمک زنی انجام می شود که مقدار آن 310-294 گرم به ازای هر کیلو گرم ماهی می باشد. نواحی روده و شکم ماهی شدیدتر نمک زده می شوند. ماهی ها در سبدهایی که روی آن با سینی های آلومینیومی پوشانده شده و یا سبدهایی از جنس کنف قرار می گیرند و اجازه می دهند در طول5-1 روز تخمیر اتفاق بیفتد. قبل از فروش ماهیهای تخمیر شده در آب نمک شسته می شوند و با نمک مالیده شده و به قطعات کوچک بریده می شوند، این قطعات کوچک در آفتاب در سینی های چوبی و در هوای آزاد برای چند ساعت خشک می شوند.

 

دانلود فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.